Merhaba, ben Ömer 👋15 yaşındayım ve yaz tatilinde başlamayı planladığım büyük bir Minecraft sunucu projesi üzerinde çalışıyorum. Proje şu anda planlama aşamasında; bazı olumsuz durumlar oluşursa ilerleyen zamanlarda vazgeçme ihtimali olabilir. Bunu en baştan belirtmek istiyorum.━━━━━━━━━━━━━━━━━━📌 Proje Detayları━━━━━━━━━━━━━━━━━━🎮 Minecraft sunucusu açılacak💻 Güçlü ve stabil sistemler kullanılacak🕹️ Oyun modları: ☁️ Skyblock ⛏️ BoxMining📩 YouTuber’lar ile iletişim halindeyim✨ Olumlu dönüş alınması durumunda ek bir oyun modu eklenecek━━━━━━━━━━━━━━━━━━👥 Aradığım Kişiler━━━━━━━━━━━━━━━━━━🔹 Toplam 3 kişi arıyorum🔹 Aktifliği yüksek, düzenli ilgilenebilecek🔹 Saygılı, asla kötü söz kullanmayan🔹 Yarı yolda bırakmayacak, istikrarlı🔹 Sorumluluk alabilen🔹 16 yaşında olanlar veya 16 yaşının üstünde olanlar gelirse daha iyi olur⚠️ Yardım edecek kişilere admin, yönetici vb. en üst roller verilmeyecektir.📌 Sunucu içinde yardımcı rolü verilecektir.━━━━━━━━━━━━━━━━━━📬 İletişim━━━━━━━━━━━━━━━━━━Discord: riventycraft